Home » Local » „HI5! Hai alături de 9 generație europeană”. Lansarea oficială a CENTRULUI EUROPE DIRECT VASLUI

„HI5! Hai alături de 9 generație europeană”. Lansarea oficială a CENTRULUI EUROPE DIRECT VASLUI

Centrul Europe Direct Vaslui are plăcerea de a vă informa, că pe data de 16 decembrie 2021, începând cu ora 13.00, cu ocazia lansării Centrului Europe Direct Vaslui,  organizează evenimentul „HI5! Hai alături de 9 generație europeană”. Evenimentul va fi un bun prilej pentru a sărbători apartenența Centrului la Rețeaua Europeană Europe Direct, ce cuprinde în acest moment 424 de centre de informare în cele 27 de state membre UE, din care 24 pe teritoriul României.

Consiliul Județean Vaslui, în calitate de structură gazdă, administrează din anul 2005 Centrul Europe Direct Vaslui, aflat sub directa coordonare a Comisiei Europene, prin Reprezentanța sa din România, care este acum la cea de-a 5-a generație, 2021-2025. Considerat antena UE în plan local, Centrul Europe Direct Vaslui furnizează un serviciu de informare despre UE, gratuit, obiectiv, non-discriminatoriu și interactiv cetățenilor din județul Vaslui și organizează evenimente axate pe prioritățile de comunicare ale UE, adaptate nevoilor și solicitărilor comunității locale.

Centrul Europe Direct Vaslui oferă: Informaţii pe teme generale ale Uniunii europene; Un răspuns la toate întrebările legate de legislația, programele și politicile Uniunii Europene; Informaţii practice cu privire la numeroase aspecte, cum ar fi demersurile necesare pentru recunoaşterea studiilor, începerea unei afaceri, accesarea de fonduri, granturi sau burse de studii, modalităţile de introducere a unei plângeri împotriva produselor periculoase, etc; Numele, adresele si numerele de telefon ale organizaţiilor la care se va putea eventual să face apel.

Evenimentul prilejuiește întâlnirea cu principalii colaboratori la lansarea oficială a Centrului Europe Direct Vaslui, ce își va desfășura activitatea pe următorii 5 ani în concordanță cu prioritățile de comunicare ale Comisiei Europene și va avea loc la sediul Europe Direct Vaslui, din strada Mihail Kogălniceanu nr.25, municipiul Vaslui, cât și online. Centrul Europe Direct Vaslui își arată aprecierea pentru rezultatele colaborărilor actuale și îți arată deschiderea față de viitoare noi parteneriate.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: