Home » Administratie » Licitație pentru modernizarea străzii Decebal! Investiția se ridică la 35 milioane de lei

Licitație pentru modernizarea străzii Decebal! Investiția se ridică la 35 milioane de lei

Primăria Vaslui a finalizat pregătirea documentației, în vederea lansării licitației publice pentru strada Decebal. Bugetul total al proiectului „Reabilitare strada Decebal” se ridică la suma de 35.047.570 lei, cu TVA. Principalele lucrări propuse pentru reabilitarea străzii Decebal vizează asfaltarea carosabilului, montarea de borduri noi, lucrări pentru siguranţa circulaţiei, amenajare piste de biciclete – pe tronsonul de trotuar pe partea Sălii Sporturilor, instalaţia de iluminat existentă va fi înlocuită şi se vor prevedea corpuri de iluminat cu LED, reţea canalizare pluvială pentru dirijarea apelor pluviale etc.

„Licitația pentru proiect va fi organizată în luna ianuarie 2022. Strada trebuie modernizată, pentru că pe acolo tranzitează și traficul greu. Strada Decebal, ca și proiectul de pe Traian vor fi investiții care vor dispune de bugete multianuale”, a spus Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui.

În urma acestor investiții, strada Decebal, actuala variantă ocolitoare a municipiului Vaslui,  va deveni una din principalele artere din interiorul orașului, după ce în zonă au fost construite mai multe obiective economice.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*