Home » National » Polițiștii suceveni au tras focuri de armă pentru a opri o mașină care nu avea numere de înmatriculare

Polițiștii suceveni au tras focuri de armă pentru a opri o mașină care nu avea numere de înmatriculare

Urmărire ca în filme la Suceava. Polițiștii suceveni au tras mai multe focuri de armă într-o mașină care nu avea numere de înmatriculare în partea din față. Pentru că șoferul nu a vrut să oprească la semnalul oamenilor legii,  un echipaj al poliției rutiere a plecat în urmărirea lui. Polițiștii au tras mai multe focuri de avertisment, însă conducătorul auto nu a oprit, susține IPJ Suceava într-un comunicat de presă.

„La ieșirea din localitatea Botoșana, conducătorul autoturismului de teren a pătruns pe un teren agricol, și în continuare a ignorat atât semnalele de oprire, cât și focurile de avertisment. Ulterior, a fost executat foc asupra pneurilor spate, care au fost depresurizate și autovehiculul s-a oprit într-un șanț de lângă DC 43C, la limita dintre localitățile Botosana și orașul Cajvana. Conducătorul auto și doi ocupanți au părăsit habitaclul și au fugit pe un deal, dinspre orașul Cajvana”, se arată în comunicat.

Autoturismul este înmatriculat în Marea Britanie, proprietar fiind șoferul, un tânăr de 22 de ani, din comuna Iaslovăț, județul Suceava.

Auto nu avea asigurare RCA și nici inspecție tehnică periodică valabilă, șoferul declarând că acesta a fost motivul pentru care nu a oprit la semnalele polițiștilor.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*