Home » National » Românii care se întorc acasă de sărbători formează cozi interminabile la intrarea în țară

Românii care se întorc acasă de sărbători formează cozi interminabile la intrarea în țară

Românii care se întorc acasă în țară trebuie să se înarmeze cu foarte multă răbdare. Oamenii sunt nevoiţi să aştepte cel puţin două ore pentru a intra în ţară pe la Nădlac II, din cauza traficului intens şi a triajului epidemiologic care se face la sosirea în România, potrivit aplicaţiei online de monitorizare a traficului de pe site-ul Poliţiei de Frontieră.

La punctul de trecere Nădlac II sunt deschise şase artere de intrare în ţară pentru autoturisme, microbuze sau autocare, dublu faţă de o zi obişnuită, dar cu toate acestea timpii de aşteptare pentru formalităţi ajung la 120 de minute.

Timpii mari sunt cauzaţi de numărul ridicat de autovehicule care se prezintă la intrarea în România şi de triajul epidemiologic care se face în cazul celor care vin în ţară.

Călătorii care aleg să vină prin PTF Nădlac I (DN7) trebuie să aştepte cel puţin 40 de minute pe cele trei artere dedicate traficului uşor şi turistic. Autorităţile române arată că aici, pe lângă aglomeraţie şi triajul epidemiologic, este o problemă şi cu lipsa de personal din partea autorităţilor de frontieră ungare, notează Agerpres.

Probleme sunt şi la traficul greu, tot pe sensul de intrare în România. La Nădlac II, camioanele aşteaptă cel puţin 110 minute, în coloane formate pe cele patru artere deschise, iar la Nădlac I se aşteaptă 40 de minute.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: