Home » National » Un șofer beat și cu permisul suspendat a accidentat mortal o persoană pe trecerea de pietoni

Un șofer beat și cu permisul suspendat a accidentat mortal o persoană pe trecerea de pietoni

Sfârșit tragic pentru o persoană care și-a găsit sfârșitul chiar pe trecerea de pietoni, în timp ce făptașul, un tânăr în vârstă de 24 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu permisul suspendat, a fugit de la locul accidentului.

Potrivit datelor transmsise de IPJ Ialomiţa, în jurul orei 18:00, vineri seara, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre faptul că în oraşul Căzăneşti s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. În timp ce o femeie, în vârstă de 48 de ani, din oraşul Căzăneşti, se deplasa pe marginea părţii carosabile, a fost lovită de o autoutilitară al cărei şofer a părăsit locul producerii accidentului. Poliţiştii au depistat autoutilitara care a lovit-o pe femeie, în curtea unui imobil din Căzăneşti și pe şoferul vehiculului, un tânăr de 24 de ani.
Acesta a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor în bazele de date a reieşit că bărbatul are şi dreptul  de a conduce suspendat.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*