Home » National » Protest la București împotriva certificatului verde

Protest la București împotriva certificatului verde

Seria protestelor continuă și astăzi. Peste o mie de membrii AUR au forțat intrarea în curtea Palatului Parlamentului, protestând împotriva legii care impune certificatul verde la locul de muncă.  Protestul a fost promovat pe Facebook de AUR. Manifestanții au pancarte cu mesaje împotriva vaccinării, restricțiilor și certificatului Covid.

Copreşedintele AUR spune că toate intrările de la Camera Deputaţilor sunt blocate de protestatari. Pe faţada intrării de la Camera Deputaţilor a fost pus un banner mare cu mesajul ”Libertate fără certificate”. ”Să vedem cum vor vota aceşti deputaţi, trebuie să vină de la ora 10.00 aici”, a arătat el.

”Vom spune de la tribuna Parlamentului să respingă certificatul verde. (..) Acum e momentul să blocăm această prostie de certificat şi restricţii inumane”, a mai afirmat George Simion. 

Unii protestatari au împiedicat mașinile parlamentarilor să intre în curtea Parlamentului. Circulația rutieră în zonă este restricționată.
Ca urmare a desfășurării unei manifestații publice, Brigada Rutieră a dispus restricționarea traficului rutier pe bd. Națiunile Unite, segmentul de drum cuprins între str. B.P.Hașdeu și bd. Libertății, precum și pe banda I de circulație de pe Calea 13 Septembrie dinspre bd. Libertății către Hotel Marriot.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: