Home » National » RMN-ul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad s-a defectat din cauza penelor de curent

RMN-ul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad s-a defectat din cauza penelor de curent

Avem materiale bune, dar nu le putem avea grijă de ele. RMN-ul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad s-a defectat din cauza căderilor de curent, a anunțat președintele Consiliului Județean Arad, care a anunțat o investiție într-o sursă independentă de energie care să asigure funcționarea aparatului în cazul penelor de curent.

El a propus alocarea a 32.000 de lei pentru achiziționarea unui UPS necesar în Laboratorul de radiologie și imagistică medicală din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

„După ce am cheltuit peste 1 milion de euro pentru aparatul RMN la Spitalul Județean, fluctuațiile de tensiune l-au «pus pe butuci» pentru câteva zile, chiar săptămâni! Ceea ce pățesc mii de arădeni a pățit și spitalul, funcționarea aparatului a fost afectată de căderile de curent și de suprasarcină. De aceea, in ședința de marți a Consiliului Județean am propus să alocăm bani pentru cumpărarea unui dispozitiv care să asigure o tensiune constantă pentru acest aparat important în diagnosticarea exactă a bolilor”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: