Home » National » Un tânăr de 19 ani a murit, iar o altă persoană este grav rănită după ce mașina în care se aflau a părăsit partea carosabilă și a căzut în șanț

Un tânăr de 19 ani a murit, iar o altă persoană este grav rănită după ce mașina în care se aflau a părăsit partea carosabilă și a căzut în șanț

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 19 ani care a murit într-un accident rutier. Pe lângă acesta, în incident a mai fost implicată o altă persoană, care și ea a fost grav rănită în noaptea de miercuri spre joi, în localitatea Plugari, județul Iași.

Potrivit reprezentanţilor ISU Iaşi, autoturismul în care se aflau cei doi a părăsit partea carosabilă şi a căzut în şanţ, pe o parte.

„Au rezultat două victime imobilizate. S-a intervenit de urgenţă cu un echipaj de descarcerare, un echipaj de terapie intensivă mobilă din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Iaşi şi un echipaj medical de la SAJ. În urma evenimentului rutier au fost două victime, pasagerul a fost transportat la spital de către echipajul medical al SAJ, iar şoferul, bărbat, în vârstă de 19 ani, în urma manevrelor de resuscitare a fost declarat decedat”, a anunţat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt în cadrul ISU Iaşi.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*