Home » National » Incendiu la un mall din Arad. Instalațiile speciale de apă au salvat clădirea de la un posibil dezastru

Incendiu la un mall din Arad. Instalațiile speciale de apă au salvat clădirea de la un posibil dezastru

În această dimineață, un incendiu a izbucnit într-un mall din municipiul Arad, înainte de ora deschiderii. Focul a fost stins repede datorită instalaţiei speciale cu apă care s-a declanşat automat şi intervenţiei prompte a pompierilor. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a declarat că incendiul a izbucnit într-un magazin de haine din Atrium Mall.

,,În momentul sosirii echipajului de intervenţie, incendiul se manifesta la un panou publicitar prevăzut cu instalaţie electrică, din interiorul magazinului, cu posibilitatea de propagare, interiorul magazinului fiind inundat cu fum. Datorită instalaţiilor speciale de stingere din interiorul magazinului care au pornit automat şi intervenţiei rapide şi punctuale a echipajelor de intervenţie, incendiul a fost stins în aproximativ 10 minute, fără a se extinde”, a declarat George Pleşca.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*