Home » National » Klaus Iohannis, mesaj de Crăciun pentru români: Vă urez să trăiți din plin bucuria Nașterii Domnului, cu speranța că, ocrotindu-i pe cei dragi, vom trece cu bine, solidari, peste această perioadă!

Klaus Iohannis, mesaj de Crăciun pentru români: Vă urez să trăiți din plin bucuria Nașterii Domnului, cu speranța că, ocrotindu-i pe cei dragi, vom trece cu bine, solidari, peste această perioadă!

Președintele Klaus Iohannis a transmis românilor un mesaj de Crăciun în care își exprimă speranța că, oamenii vor știi cum să îi protejeze pe cei dragi pentru a putea trece cu bine peste pandemia COVID-19.

„Căldura căminului, momentele prețioase pe care le petrecem alături de familie și de prieteni, bucuria pe care o vedem în ochii celor dragi, generozitatea și compasiunea față de cei aflați în suferință, care au nevoie de sprijinul nostru. Toate acestea înseamnă spiritul autentic al Crăciunului.  La finalul unui an foarte dificil, să ne reîntoarcem la semnificațiile acestei sărbători! Vă urez să trăiți din plin bucuria Nașterii Domnului, cu speranța că, ocrotindu-i pe cei dragi, vom trece cu bine, solidari, peste această perioadă. Crăciun fericit tuturor, oriunde v-ați afla”, a transmis Iohannis.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*