Home » Local » Moș Crăciun trece în aceste zile pe la toți beneficiarii Direcției pentru Protecția Copilului Vaslui

Moș Crăciun trece în aceste zile pe la toți beneficiarii Direcției pentru Protecția Copilului Vaslui

Beneficiarii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui se bucură în aceste zile de apropierea Crăciunului. Personalul instituției s-a mobilizat pentru a pregăti activități și momente speciale copiilor, persoanelor adulte cu dizabilități și persoanelor în vârstă ocrotite în centrele sociale.

Dragoș Cazacu, directorul DGASPC Vaslui, a spus că toate aceste acțiuni sunt realizate din dorința de a crea o atmosferă caldă și cât mai apropiată de cea specifică unui mediu familiar pentru toți beneficiarii instituției pe care o reprezintă.

„Rând pe rând, fiecare unitate din structura noastră a instrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Moș Crăciun și-a trimis deja ajutoarele pentru a împărți darurile către toți copiii care sunt nerăbdători să îi primească vizita. În spiritul aceleeași sărbători, adulții cu dizabilități și persoanele vârstnice se vor bucura de prezența mai multor grupuri de colindători, acțiuni finalizate cu oferirea de cadouri”, a spus Dragoș Cazacu.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*