Home » Administratie » Ambiții mari la Goscom Vaslui! Societatea va investi în următorii 4 ani în modernizarea parcului de utilaje

Ambiții mari la Goscom Vaslui! Societatea va investi în următorii 4 ani în modernizarea parcului de utilaje

Consiliul Local (CL) Vaslui a aprobat Planul de administrare al Consiliului de Administraţie al SC Goscom Vaslui. Reprezentanții societății au precizat consilierilor locali că Goscom Vaslui are nevoie de un plan serios de investiții, deoarece este nevoie de utilaje noi pentru a susține activitatea zilnică. Astfel, se urmărește ca în următorii patru ani flota societății de salubritate să fie modernizată și adusă la standarde europene.

Pentru anul 2021, veniturile totale estimate a fi realizate de către Goscom Vaslui au fost în valoare de 15.755 mii lei. Din aceste venituri totale, 13.657 mii lei sunt venituri alocate din bugetul de venituri si cheltuieli al Primăriei Vaslui.

Pentru anul 2021, societatea și-a propus realizarea unei cifre de afaceri în suma de 15.664 mii lei. Veniturile din exploatare se ridică la suma de 15.754 mii lei și reprezintă: venituri din servicii prestate în suma de 15.166 mii lei, reprezintă venituri din activitățile desfăşurate de sectoarele societăţii; venituri din redevențe și chirii în sumă de 204 mii lei; venituri din subvenţii în sumă de 294 mii lei etc.

Cheltuielile totale prevăzute pentru anul 2021 au însumat 15.658 mii lei.

Principalele categorii de cheltuieli sunt: cheltuieli privind stocurile care sunt în suma de 2.197 mii lei; cheltuieli privind seviciile executate de terți în valoare de 923 mii lei; cheltuieli privind onorariile de 9 mii lei; cheltuieli cu impozite, taxe și vărsăminte asimilate în valoare totală de 540 mii lei; cheltuieli privind personalul, în valoare totală de 11.667 mii lei etc.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*