Home » National » Patru oameni răniți în urma unei explozii la un magazin alimentar

Patru oameni răniți în urma unei explozii la un magazin alimentar

O explozie a semănat panică în rândul oamenilor.  Explozia, neurmată de un incendiu, a avut loc miercuri seară, la un magazin alimentar din Loloiasca, o localitate din comuna Tomșani, județul Prahova.

La fața locului au ajuns echipaje de salvatori, dar și de poliție. Cadrele medicale au acordat primele îngrijiri celor patru persoane rănite, înainte de a le transporta la Spitalul Județean Ploiești.

Ministerul Sănătății a anunțat, într-o scurtă informare de presă, detalii despre starea celor patru victime ajunse la spital, cu arsuri. „Din informațiile transmise Centrului Operativ pentru Situații de Urgență (COSU) din cadrul Ministerului Sănătății, în urma exploziei s-au înregistrat 4 victime cu vârste cuprinse între 25 și 73 de ani.

Toate cele 4 persoane sunt internate la Spitalul Judetean Ploiești, în secția de chirurgie plastică. Pacienții sunt conștienți și cooperanți. În urma evaluării medicale s-a constatat că au arsuri de gradul 2 pe mâini și pe față, pe o suprafață mică, sub 15 la sută”. 

 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: