Home » National » Accident cu opt victime pe șoseaua de centură a Timișoarei

Accident cu opt victime pe șoseaua de centură a Timișoarei

Cinci copii și trei adulți au ajuns la spital în stare gravă, duminică după-amiază, după ce au fost implicați într-un puternic accident rutier pe şoseaua de centură a Timişoarei şi în care au fost implicate două autovehicule, relatează Agerpres.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, o tânără de 19 ani, care a condus un autoturism pe şoseaua de centură a municipiului Timişoara, dinspre sensul giratoriu de la Giarmata către cel de la Aeroport, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa din sensul opus de mers, care era condus de un bărbat de 42 de ani.

În urma impactului, cei doi conducători auto, precum şi o femeie şi cinci minori (două fete şi trei băieţi) cu vârste cuprinse între doi şi 13 ani, pasageri în autovehiculul condus de bărbatul de 42 de ani, au fost răniţi şi transportaţi la spital.

„În total sunt opt victime, respectiv şapte din maşina condusă de bărbat şi conducătoarea auto de 19 ani. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili toate cauzele şi împrejurările producerii accidentului”, a precizat Biroul de presă al IPJ0 Timiş.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: