Home » National » Incendiul izbucnit la locomotiva unui tren marfar privat a blocat patru trenuri care trebuiau să ajungă de la munte în București

Incendiul izbucnit la locomotiva unui tren marfar privat a blocat patru trenuri care trebuiau să ajungă de la munte în București

Pentru a evita aglomerația din traficul rutier, mai mulți români au apelat la tren ca mijloc de transport din stațiunile montane spre București. Deși inițial această variantă era câștigătoare, un eveniment neprevăzut a ruinat drumul pasagerilor. Un incendiu puternic s-a produs la o locomotivă pe raza localităţii Brazi, respectiv între Brazi şi Crivina, a informat ISU Prahova. Patru trenuri au fost blocate seara trecută.

După mai bine de 3 ore de la intervenția pompierilor pentru lichidarea incendiului izbucnit la locomotiva unui tren marfar, în zona Brazi, traficul pe calea ferată a fost reluat. Patru trenuri care trebuie să ajungă de la Brașov în Gara de Nord au acumulat întârzieri de 100-170 de minute.

 

Comunicatul CFR Infrastructură:

„Circulația feroviară redeschisă pe firul II între Crivina și Brazi/ Compania Națională CFR SA informeaza că, începând cu ora 19.07 traficul feroviar a fost redeschis în condiții de siguranță, pe firul II, între Crivina și Brazi. Menționăm faptul că, echipele ISU au acționat pentru stingerea incendiului, acesta fiind lichidat, iar circulația pe firul I se va relua după retragerea locomotivei și a trenului GFR, din linia curentă. În intervalul 16.50 – 19.07, circulația trenurilor a fost interzisă, la solicitarea ISU, fiind afectate 15 trenuri de călători, care au staționat în gările adiacente. Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident feroviar şi îi asigură că toate intervenţiile au ca scop redeschiderea traficului feroviar în condiții de siguranță.”

 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: