Home » National » Un tânăr din Neamț și-a condus motocicleta cu 104 km/h fără a ține mâinile pe ghidon

Un tânăr din Neamț și-a condus motocicleta cu 104 km/h fără a ține mâinile pe ghidon

A vrut să fie mai rapid ca vântul, dar Poliția l-a oprit la timp. Un tânăr a fost prins de poliţiştii rutieri din Roman, judeţul Neamţ, când conducea o motocicletă pe DN 2 cu viteza de 104 km/h, în localitate, el fiind oprit după o urmărire în trafic, în timpul căreia şi-a luat mâinile de pe ghidon, şi amendat.

„Având în vedere faptul că tânărul în cauză nu s-a conformat semnalelor luminoase şi acustice ale poliţiştilor, continuându-şi deplasarea, echipajul de poliţie l-a urmărit. În continuare, tânărul şi-a continuat deplasarea într-o manieră iresponsabilă, fiind surprins de poliţiştii rutieri, în timp ce rula cu o viteză de 104 km/h, fără a ţine mâinile pe ghidon. Întrucât conduita rutieră a motociclistului constituia un pericol pentru ceilalţi participanţi la trafic, poliţiştii rutieri au blocat înaintarea acestuia la intrarea în municipiul Roman, folosind mai multe autospeciale”, a transmis, luni, IGPR.

Tânărul a fost amendat cu 1.305 lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere, pentru 90 de zile, ca măsură complementară.

 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: