Home » Administratie » Atenție la cheltuieli! Primarii spun că au reușit să facă investiții și cu bani mai puțini

Atenție la cheltuieli! Primarii spun că au reușit să facă investiții și cu bani mai puțini

Anul 2021 a fost pentru primarii din județul Vaslui o perioadă extrem de dificilă. Fără a avea la dispoziție finanțări sificiente, fiecare primar a încercat să își gestioneze cât mai atent resursele aflate la dispoziție. Astfel, în ciuda lipsei de fonduri pentru susținerea investițiilor, edilii au reușit să ducă la capăt o serie de proiecte.

„Realizări în mare măsură sunt în 2021. Nu știu dacă sunt pentru mine ca o mulțumire totală și pentru oameni. Cel puțin încercăm! În 2021 am avut un buget mai mic, deoarece pandemia a afectat mult nu doar România, ci lumea întreagă. Dacă așezăm resursele acolo unde este nevoie, putem să realizăm și rezultate bune”, a spus Petrică Simiuc, primarul comunei Todirești.

Probleme în ceea ce privește implementarea programelor de dezvoltare au fost în marea majoritate a UAT-urilor din județul Vaslui.

Anul 2021 a fost un an auster, dar noi ne-am descurcat. Cu ce ne-am propus, le-am efectuat. Am fi putut face mai multe, ne așteptam să asfaltăm ceva, dar nu am avut posibilitatea. Încercăm în anul 2022. Am demarat acum niște proiecte pe „Anghel Saligny”, unde am prins toate satele celelalte care nu erau cuprinse. Este vorba despre proiecte pentru canalizări, modernizarea instalațiilor de apă. Ne-am gândit și la două școli – Grădinița de la Cârja și Școala de la Sărățeni, unde e un număr destul de mare de copii. Am făcut niște proiecte, să le amenajăm, să le reparăm”, a spus Eduard Cazacu, primarul orașului Murgeni.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*