Home » National » Trei bărbați acuzați de proxenetism au fost reținuți în Prahova

Trei bărbați acuzați de proxenetism au fost reținuți în Prahova

Trei bărbați au fost reținuți de poliţiştii prahoveni, aceștia fiind acuzaţi de proxenetism. Unul dintre suspecţi este cercetat şi pentru că, în luna septembrie a anului trecut, l-a agresat pe clientul uneia dintre prostituate, punându-i acestuia viaţa în pericol.

Potrivit datelor furnizate, joi, de IPJ Prahova, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Prahova, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale Galaţi, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, au făcut, miercuri, şase percheziţii domiciliare, în municipiile Ploieşti şi Galaţi, la locuinţele unor persoane bănuite de proxenetism, în formă continuată, şi vătămare corporală.

Trei bărbaţi cu vârste de 25, 27 şi respectiv 28 de ani au fost duşi la audieri şi reţinuţi în acest dosar.

„În fapt, în perioada septembrie 2021-ianuarie 2022, trei bărbaţi ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe femei, activităţi în urma cărora ar fi obţinut diverse sume de bani. De asemenea, la data de 25 septembrie 2021, în urma unor neînţelegeri financiare între una dintre femei şi un client, aceasta l-ar fi chemat pe unul dintre bărbaţi, pentru a-i lua apărarea. În urma conflictului, bărbatul de 28 de ani a început să îl agreseze pe client, provocându-i leziuni traumatice ce i-au pus în pericol viaţa”, transmite Poliţia judeţeană Prahova.

Joi, procurorul de caz urmează să decidă dacă aceştia vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: