Home » Local » La Bârlad, accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui bărbat!

La Bârlad, accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui bărbat!

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Perieni, a fost rănit grav după ce a fost implicat într-un accident rutier petrecut în Bârlad. Accidentul a avut loc în cursul dimineții de duminică (9 ianuarie), în zona de Sud a orașului, în apropiere de SC Confecții SA. Victima accidentului era la volanul unui mașini, care la un moment dat a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului, singurul care a avut de suferit a fost bărbatul din Perieni, fiind transportat la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman”cu leziuni în zona cervicală și a capului.

”Ambulanța SMURD tip B2 (EPA) încadrată de un echipaj de la Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit pentru acordarea de îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 42 ani implicat într-un accident rutier produs în municipiul Bârlad, în zona Confecții. În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau două persoane. În urma tamponării, doar o persoană a necesitat îngrijiri medicale, victima fiind transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad, unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral și contuzii ale membrelor superioare. De asemenea, bărbatul acuza și dureri în zona cervicală a coloanei vertebrale. Cea de-a doua persoană implicată în accident nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU ”Podul Înalt” Vaslui.
Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști din cadrul Biroului Poliției Rutiere Bârlad.

About Razvan Calin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*