Home » National » Supărată că a fost înșelată, o femeie s-a răzbunat pe fetița de doi ani. Imaginile violente au apărut în spațiu public

Supărată că a fost înșelată, o femeie s-a răzbunat pe fetița de doi ani. Imaginile violente au apărut în spațiu public

După ce a aflat că soțul o înșală, mama unei fetițe de 2 ani s-a răzbunat pe micuță și a bătut-o fără milă. Mama primit ordin de restricție după ce imagini video cu ea bătându-și fiica au apărut în spațiul public.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat în urma vizionării imaginilor o femeie de 29 de ani. Se pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021, arată G4Media.ro.

„În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecție provizoriu împotriva mamei. Polițiștii au înștiințat D.G.A.S.P.C. Constanța, iar întrucât tatăl nu se află în țară, minora, împreună cu frații acesteia, de 5, respectiv 8 ani, au fost preluați de reprezentanții acestei instituții, în vederea dispunerii măsurilor de protecție socială”, anunță IPJ Constanța.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa.

„Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă. În cursul zilei de mâine, aceasta va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propuneri corespunzătoare”, a anunţat IPJ Constanţa.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: