Home » National » Pentru că avea un consum mic de apă, o profesoară din Galați a fost declarată moartă de furnizor

Pentru că avea un consum mic de apă, o profesoară din Galați a fost declarată moartă de furnizor

Culmea ironiei, așa ceva doar în România se poate! O femeie din Galați a fost anunțată de operatorul de apă și canalizare din oraș că este moartă și că situația alimentării cu apă a gospodăriei în care locuiește trebuie clarificată de urgență, conform jurnaliștilor Viața Liberă.

Anca Savin, o profesoară ieșită la pensie din Galați, locuiește singură, într-o casă de pe strada Movilei. În ziua de Bobotează, femeia a primit o înștiințare de la Apă Canal prin care era anunțată că a murit și că tot ea trebuie să meargă urgent la sediul companiei ca să clarifice soarta contractului rămas, prin moartea ei, fără titular.

„Cum e posibil așa ceva de la o instituție față de care mi-am plătit mereu datoriile? Sunt cu plățile la zi, poate au zis că dacă am consum mai mic, am murit? Cum să mor? Sunt vie și mă simt bine! Stau cu acte în regulă în casa pe care am moștenit-o de la mama mea, am certificat de moștenitor, contractul e valabil, încheiat pe numele meu, în 2013. Ce fac acum, dacă îmi taie apa în toiul iernii?”, a declarat doamna Savin pentru Viața Liberă.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: