Home » National » România este pe locul trei în topul ţărilor cele mai avantajoase pentru un angajat

România este pe locul trei în topul ţărilor cele mai avantajoase pentru un angajat

România se află pe locul al treilea în lume în topul ţărilor cele mai avantajoase pentru un angajat care vrea să îmbine munca la distanţă cu călătoriile în acest an, conform unui clasament care a fost realizat de motorul de căutare momondo.ro, publicat marţi, pe data de 11 ianuarie.

Clasamentul a luat în considerare ţările în care este cel mai avantajos să lucrezi la calculator şi să călătoreşti, se arată în comunicatul companiei. În realizarea acestui top, momondo.ro a analizat 111 ţări, pe care le-a clasificat în funcţie de 22 de factori, împărţiţi în şase categorii: accesibilitate şi costuri de călătorie; preţuri locale; siguranţă şi sănătate; facilităţile muncii de la distanţă; viaţa socială; vremea.

Topul este condus de Portugalia, urmată de Spania şi România. Pe următoarele locuri se situează Mauritius, Japonia, Malta, Costa Rica, Panama, Republica Cehă şi Germania. România a fost plasată pe locul trei în acest clasament în ceea ce priveşte munca la distanţă în special datorită costurilor reduse de trai şi a preţurilor mici.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*