Home » National » Gabriela, fata care a murit după ce mașina sa a fost strivită de tren urma să fie cerută în căsătorie

Gabriela, fata care a murit după ce mașina sa a fost strivită de tren urma să fie cerută în căsătorie

Sfârșit tragic pentru o tânără de 22 de ani care a fost implicată într-un teribil accident feroviar, la trecerea peste calea ferată din Nădab, judeţul Arad. Gabriela a murit pe loc, după ce mașina pe care o conducea a fost spulberată de tren.

Gabriela, o tânără în vârstă de 22 de ani, din Nădab, se afla la volanul mașinii sale, un Volkswagen Golf, când, din motive încă neștiute, nu a oprit la trecerea de cale ferată din localitate, fiind spulberată de un tren de călători regional. Din nefericire, impactul a fost unul extrem de violent, iar șoferița nu a mai avut nicio șansă să scape cu viață.

Golful fetei a fost izbit cu viteză de trenul privat Interregional 10501, mașina fiind târâtă pe şine sute de metri. Potrivit polițiștilor arădeni, Gabriela a murit pe loc.

„În această după-masă (ieri n.r.), în jurul orei 16, polițiștii Orașului Chișineu-Criș au fost sesizați despre producerea unui accident feroviar în localitatea Nădab, județul Arad. Din cercetări a reieșit că o femeie de 22 de ani, din localitatea Nădab, care conducea un autoturism pe D.N.79, a intrat în coliziune cu un tren regional care se deplasa dinspre Timișoara spre Oradea. În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei autoturismului care se afla singură în vehicul. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Arad după producerea accidentului.

La accidentul de la Nădab au intervenit două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Arad, Descarcerarea Grea, un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă, două echipaje de stingere și modul descarcerare a Gărzii de Intervenție Chișineu-Criș și Ineu, dar și un echipaj SMURD de Tip B de la Garda de Intervenție Chișineu-Criș.

Gabriela urma să fie cerută în căsătorie peste câteva zile

Moartea fulgerătoare a Gabrielei i-a șocat pe apropiați. Familia, prietenii și toți cei care au cunoscut-o nu înțeleg cum o fost posibilă o asemenea nenorocire.

„Drum lin Sora mea. Dumnezeu sa te aibă în paza lui”, a scris sora Gabrielei pe Facebook.

Tot ea a distribuit un mesaj al TV Arad care dezvăluie faptul că tânăra de 22 de ani urma să fie cerută în căsătorie de iubitul ei, care a cumpărat deja inelul.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*