Home » National » Oamenii din Bolintin Vale au ieșit în stradă după ce un tânăr a fost ucis cu o piatră

Oamenii din Bolintin Vale au ieșit în stradă după ce un tânăr a fost ucis cu o piatră

Poliția și Jandarmeria a patrulat pe străzile din Bolintin Vale, după ce mai mulți locuitori au ieșit să protesteze în urma din cauza unui omor. Oamenii din localitate spun că bărbatul ucis era șofer de maxi-taxi, iar cel care l-ar fi omorât ar fi cetățean rom. Un bărbat a fost agresat și lovit cu o piatră, ulterior decedând în oraș s-au strâns mai multe persoane, pentru a protesta.

În localitate a fost constituită zonă specială de siguranță publică, pentru ca evenimentele să nu escaladeze și să fie asigurat climatul de ordine și siguranță publică.

„Un bărbat din orașul Bolintin Vale este cercetat de polițiști, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, fiind bănuit că a agresat un bărbat, din municipiul București, care ulterior a decedat. La data de 9 ianuarie 2022, ora 20.32, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bolintin-Vale au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că fratele său are un conflict cu mai multe persoane, pe o stradă din orașul Bolintin Vale și a fost agresat. La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Orașului Bolintin Vale, unde a fost identificat un bărbat, din municipiul București, care prezenta urme de agresiune și care a fost transportat, ulterior, la o unitate sanitară din municipiul București, pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații”, au transmis polițiștii.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*