Home » Invatamant » Pentru anul școlar 2022-2023, rețeaua școlară din municipiul Vaslui are 49 de unități de învățămînt de stat și private

Pentru anul școlar 2022-2023, rețeaua școlară din municipiul Vaslui are 49 de unități de învățămînt de stat și private

Consiliului Local (CL) Vaslui a aprobat, în această săptămână, într-o ședință extraordinară, rețeaua unităților de învăţământ preuniversitar de stat şi particular pentru anul şcolar 2022-2023.

La fel ca și în anul trecut, la nivelul municipiului Vaslui funcționează în prezent 25 de unităţi de învăţământ de stat cu personalitate juridică (6 licee, 10 şcoli, 7 grădiniţe, o unitate de învăţământ conexă pentru activitățile extracurriculare şi un centru judeţean de excelenţă pentru pregătirea tinerilor capabili de pe performanţe înalte).

De asemenea, funcționează 21 de unităţi de învăţământ de stat arondate unităţilor de învăţământ cu personalitate juridică şi 3 unităţi de învăţământ particular.

În vederea stabilirii reţelei şcolare pentru anul școlar 2022-2023, municipalitatea a solicitat unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat şi privat date cu privire la numărul de elevi, clase, personal didactic, didactic auxiliar şi nedidactic, în vederea întocmirii proiectului de rețea şcolară.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: