Home » National » Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș din Craiova pune la dispoziția cetățenilor teste PCR gratuite

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș din Craiova pune la dispoziția cetățenilor teste PCR gratuite

Veste bună pentru craioveni! Începând de astăzi, 14 ianuarie, cetățenii care au nevoie de testare tip RealTime PCR pentru COVID-19 o pot gratuit, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș, din subordinea Primăriei Municipiului Craiova, a anunțat edilul Lia Olguța Vasilescu, într-o postare pe Facebook.

Testarea gratuită pentru Covid-19 se poate efectua zilnic, inclusiv sâmbăta şi duminica, până pe data de 1 martie 2022, între orele 07:00 și 19:00, fără programare prealabilă, în ordinea sosirii la sediul spitalului din Calea București nr. 64.

Perioada de testare gratuită pentru cetățeni poate continua și după 1 martie 2022, în funcție de contextul epidemiologic, precizează Lia Olguța Vasilescu.

Rezultatele (exclusiv în limba română) vor fi disponibile pe suport de hârtie la poarta unității sau electronic, pe o adresă de e-mail, în termen de maximum 24 de ore de la testare, în funcție de numărul de solicitări.

„Astfel, Primăria Craiova, prin Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș, se implică şi mai mult în lupta pentru combaterea pandemiei de coronavirus și vine în întâmpinarea nevoilor craiovenilor privind testarea la Covid-19”, încheie edilul.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: