Home » National » Un șofer de 19 ani a provocat un tragic accident rutier în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața

Un șofer de 19 ani a provocat un tragic accident rutier în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața

Un tânăr șofer de 19 ani a provocat un teribil accident în urma căruia trei persoane au decedat, iar doi copii de 7 şi 15 ani şi doi tineri de 19 şi 22 de ani au fost grav răniţi. Accidentul a avut loc loc în noaptea de joi spre vineri, pe DN 67, în afara localităţii Cocorova din județul Mehedinți.

Potrivit IPJ Mehedinţi, un tânăr de 19 ani, din comuna Căzăneşti, a pătruns cu maşina pe sensul opus de mers nejustificat şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Şimian.

„Din accident a rezultat decesul conducătorului auto de 41 de ani, precum şi a unei femei de 35 de ani şi a unui bărbat de 37 de ani. De asemenea, în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a doi minori de 7 ani, respectiv 15 ani, dar şi a conducătorului auto de 19 ani şi a unui tânăr de 22 de ani. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, informează IPJ Mehedinţi.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: