Home » National » Focar de Covid la clubul de fotbal Universitatea Craiova

Focar de Covid la clubul de fotbal Universitatea Craiova

Virusul nemilos nu a ocolit echipa de fotbal Universitatea Craiova, care a anunţat, vineri, pe pagina sa de Facebook, că mai mulţi componenţi ai lotului şi staff-ului său tehnic au fost testaţi pozitiv la Covid-19, relatează Agerpres.

„Din păcate, în urma unei retestări RT-PCR, mai mulţi componenţi din cadrul lotului nostru şi din cadrul staffului au fost depistaţi pozitiv Covid-19. Cu excepţia unui singur membru din staff, toţi ceilalţi sunt asimptomatici. Vă vom ţine la curent cu evoluţia acestei situaţii”, se arată în comunicat.

Universitatea a disputat un singur meci din trei programate în stagiul de pregătire din Antalya, învingând echipa maghiară Paksi FC cu 5-2. Partida de verificare cu FC Botoşani, de miercuri, a fost anulată (iniţial adversarul era echipa norvegiană Raufoss IL). Programul echipei craiovene mai cuprindea un meci amical pe 14 ianuarie, cu FC Banik Ostrava (Cehia).

Întoarcerea în Bănie era programată pe data de 20 ianuarie, cu două zile înaintea derby-ului cu Rapid, din etapa a 22-a a Ligii I. După 21 de etape, Universitatea ocupă locul 5, cu 32 de puncte.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: