Home » Local » 3 ținute perfecte pentru iarnă

3 ținute perfecte pentru iarnă

Un anotimp în care este frig, multă umezeală și vânt poate că nu se află printre preferate tale. Totuși, dacă ninge, lucrurile se schimbă puțin, mai ales pentru iubitorii sporturilor de iarnă și a celor cărora le plac drumețiile în natură. Important e să îți pregătești din timp ținutele, ținând cont de locul în care mergi, aste încât să nu ai motive de stres, mai ales dacă apare o deplasare neprevăzută.

La birou

Dacă lucrezi într-un corporație și ai o funcție de conducere, e bine să adopți un stil casual-elegant, care să-ți permită să participi și la întâlniri. Ai nevoie de cămăși și pulovere de diferite culori, câteva perechi de pantaloni tip Chino cu care să le asortezi și sacouri uni sau în carouri. Ca încălțăminte poți să te orientezi către niște ghete din piele maro sau bleumarin, iar pe deasupra alege un palton sau jachetă din stofă. Nu greșești nici dacă te îndrepți către un model tip parka, așa cum găsești și pe https://www.fashiondays.ro/g/barbati-/imbracaminte-geci_si_jachete, iar la gât îți pui un fular din cașmir. În zilele de vineri, dacă se poate, poți adopta un look mai lejer, cu jeanși și bluză sport.

La alergat în parc

Atunci când mergi să alergi în aer liber, chiar dacă este frig, trebuie să iei cu tine haine mai ușoare, care te protejează de vânt și ploaie. Și în privința pantofilor sport pentru barbati trebuie să aplici aceeași regulă și să mizezi pe unii dintr-un material impermeabil, dar care sunt special dedicați unui astfel de sport. Trebuie să aibă talpa flexibilă, să susțină glezna și să te asiguri că ai găsit mărimea potrivită astfel încât să nu îți alunece din picior și nici să te strângă. Nu uita să îți acoperi capul cu o șapcă sau o căciulă dintr-un material care lasă pielea să respire.

Weekend la munte

În acest caz, lucrurile sunt ceva mai puțin complicate, chiar și luând în calcul situația neprevăzută în care decizi să pleci doar în câteva ore. Este bine să îți pui în bagaj haine comode și călduroase, pe care să le pui în mai multe straturi, astfel încât dacă te vei încălzi să te poți dezbrăca cu ușurință. Este ideal să optezi pentru bluze care sunt cât mai strânse pe corp, din materiale speciale, eventual căptușite cu materiale fleece și pulovere din lână sau cașmir care nu te fac să transpiri. Mizează pe pantaloni groși și o jachetă impermeabila, dar și pe o pereche de ghete îmblănite sau care sunt special create pentru temperaturi foarte scăzute. Nu uita nici de mănuși, mai ales dacă stai foarte mult afară și mergi la ski.

%d blogeri au apreciat: