Home » National » Norocul a fost de partea unui bărbat care și-a pierdut portofelul cu o sumă mare de bani și acte pe pârtia din Rânca. Bunurile au fost găsite de un jandarm și predate proprietarului

Norocul a fost de partea unui bărbat care și-a pierdut portofelul cu o sumă mare de bani și acte pe pârtia din Rânca. Bunurile au fost găsite de un jandarm și predate proprietarului

Un bărbat care și-a pierdut portofelul cu 1.200 de euro, 3.000 de lei şi acte pe pârtia din stațiunea Rânca a avut norocul ca un un jandarm să îi găsească bunurile și să i le înapoieze.  Alături de bani și acte, era un bon primit de cazare, pe baza căruia a identificat proprietarul şi i-a înapoiat bunurile, transmite Agerpres.

„1.200 euro, 3000 lei, acte de identitate şi alte documente personale – toate într-un portofel pierdut! Din fericire, găsit de colegul nostru plutonier adjutant Parşucă Vasile, din cadrul Detaşamentului de Jandarmi Balş”, a transmis, duminică, Jandarmeria Română.

Sursa citată a precizat că jandarmul se afla sâmbătă pe pârtia de la Rânca, judeţul Gorj când a observat, căzut, portofelul cu pricina.

„Printre bani şi documente a găsit şi bonul primit la cazare în staţiune şi astfel l-a găsit pe posesor imediat. Îl felicităm şi noi pe Vasile pentru gestul său şi spiritul civic de care dă dovadă de fiecare dată”, a mai transmis Jandarmeria.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: