Home » National » O mamă și-a lăsat copilul în viscol pentru ca ea să-și caute soțul într-o sală de jocuri. Căruciorul împins de vânt a ajuns în stradă

O mamă și-a lăsat copilul în viscol pentru ca ea să-și caute soțul într-o sală de jocuri. Căruciorul împins de vânt a ajuns în stradă

O femeie din Bacău și-a lăsat copilul de 1 an și 3 luni în cărucior în fața unei săli de jocuri, pentru ca ea să intre să își caute soțul înăuntru. Căruciorul în care se afla fetița a fost luat de viscol și împins către carosabil.

Poliția face verificări după ce imagini care surprind momentul au apărut pe internet. În imagini se vede cum o persoană aleargă după cărucior și îl trage înapoi, în fața sălii de jocuri.

„La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Bacău s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile video apărute în spațiul public, în care apare o persoană care lasă nesupravegheat un cărucior în care se bănuia că ar fi fost un copil, în fața unei săli de jocuri din localitate.

Din primele verificări, s-a stabilit că o tânără de 21 de ani, din municipiul Bacău, ar fi intrat în sala de jocuri, în seara zilei de 17 ianuarie a.c., unde s-ar fi aflat și soțul acesteia, lăsând-o nesupravegheată în cărucior, pe fiica lor, o minoră de un an și 3 luni”, au precizat oficiali din cadrul Poliției județene Bacău.

Polițiștii au menționat că în prezent continuă verificările pentru a stabili cu exactitate situația, iar în funcție de rezultatul acestora se vor lua măsurile legale ce se impun.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*