Home » National » Șoferii STB care nu ies pe traseu vor fi concediați

Șoferii STB care nu ies pe traseu vor fi concediați

Societatea de Transport București (STB) se pregătește să suspende sau chiar să desfacă contractele de muncă ale angajaților care continuă greva declarată ilegală de instanță, au declarat surse din STB pentru Economedia. Compania are în „stand-by” circa 250 de șoferi noi, cărora le-ar putea da undă verde să intre în trafic, dacă angajații actuali refuză să reia lucrul, în ciuda deciziei instanței, potrivit surselor.

Conform informațiilor Economedia, 250 de dosare de angajări de șoferi au depuse în ultimele luni la STB, candidații fiind atrași de salariile oferite. Aceștia au tot ce le trebuie din punct de vedere tehnic și doar așteaptă să se elibereze locuri. „Mai au nevoie doar de 24 de ore de acomodare cu mașinile și pot să iasă în trafic”, au spus sursele.

STB vede această soluție și ca o metodă de a sparge monopolul sindicatului condus de Vasile Petrariu, liderul Sindicatului Transportatorilor din Bucureşti (STB), organizaţie cu circa 9.000 de membri, este unul din liderii grevei spontane declanșate joi

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: