Home » National » Doi polițiști au fost accidentați după ce autospeciala în care se aflau a intrat în coliziune cu un TIR

Doi polițiști au fost accidentați după ce autospeciala în care se aflau a intrat în coliziune cu un TIR

Aflată în timpul serviciului, o autospecială de Poliţie din judeţul Hunedoara a fost implicată într-un accident rutier, după ce a lovit cu partea laterală un autocamion care circula din sens opus. Cei doi agenţi aflaţi în maşina de Poliţie au fost răniţi. Ambii au fost transportaţi la spital, la Brad.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Hunedoara, autospeciala de Poliţie se afla în serviciu de patrulare, în momentul accidentului.

„Astăzi, în jurul orei 11.00, o autospecială de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Crişcior, în timp ce se afla în serviciu de patrulare pe DN 74, pe raza localităţii Zdrapţi, circuland din direcţia de deplasare Crişcior-Zdrapţi, a intrat în coliziune laterală cu un autocamion care circula din sens opus. In urma impactului, a rezultat rănirea celor doi agenţi de poliţie aflaţi în autospeciala. În cauză a fost întocmit dosar penal”, transmite IPJ Hunedoara.

Un echipaj de descarcerare de la ISU Brad a intervenit la acest accident. De asemenea, ambulanţe SAJ, dar şi SMURD au sosit imediat la faţa locului.

„Pompierii Secţiei Brad specializaţi în descarcerare şi prim ajutor împreună cu un echipaj medical al SAJ au intervenit la un accident rutier produs pe raza localităţii Crişcior. La locul impactului dintre o autospecială a IPJ Hunedoara şi un autoturism echipele de intervenţie au găsit doi agenţi de poliţie cu traumatisme la membrele superioare şi inferioare. Unul dintre aceştia prezenta o fractură la o mână, în timp ce colegul lui suferise un traumatism la un picior. Pentru eliberarea celui din urmă din autoturism a intervenit echipa de descarcerare. Ambele victime au fost transportate la UPU Brad, cu ambulanţe SMURD şi SAJ, pentru investigaţii şi tratamente suplimentare. Conducătorul celeilalte maşini implicate în accident a refuzat transportul la spital”, transmite ISU Hunedoara.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: