Home » National » Dimineți geroase în România. Cea mai scăzută temperatură a fost înregistrată la Întorsura Buzăului, minus 26 de grade Celsius

Dimineți geroase în România. Cea mai scăzută temperatură a fost înregistrată la Întorsura Buzăului, minus 26 de grade Celsius

Gerul și-a pus amprenta pe România. A fost cea mai rece dimineață de la începutul iernii, cea mai scăzută temperatură înregistrându-se la Întorsura Buzăului, unde au fost minus 26 de grade Celsius.

Vremea va fi deosebit de rece, cu maxime cuprinse între minus 9 grade în nord și 3 grade în sud. În timpul zilei, în mare parte din țară va fi soare, doar în Dobrogea vor mai fi fulguieli. Spre după-amiază ninsorile vor cuprinde însă jumătatea de nord și zona de munte. Vântul puternic va viscoli ninsoarea la altitudini mari în masivele sudice.

De miercuri, vremea va intra într-un proces de încălzire, astfel că în weekend va deveni caldă pentru finalul lunii ianuarie.

În Capitală, la prânz, maxima nu va trece de 3 grade Celsius. Cerul va fi variabil, dar se va înnora treptat spre după-amiază.

În zilele următoare, se va încălzi astfel că în prag de weekend vremea va deveni caldă pentru finalul lunii ianuarie. Se vor înregistra 10 grade. Norii vor fi trecători, iar condițiile pentru precipitații reduse.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*