Home » Local » Mașina te-a lăsat la greu? Vino la Dezmembrări auto DEZMEMBRARU să iei piesa potrivită

Mașina te-a lăsat la greu? Vino la Dezmembrări auto DEZMEMBRARU să iei piesa potrivită

Mașina te-a lăsat la greu? Nu ai timp să găsești piese de schimb, iar cele noi îți fură toți banii din portofel?

Noi venim în ajutorul tău! Dezmembrări auto Dezmembraru îți pune la dispoziție piese reciclate care sunt considerate ca și noi. Piesele reciclate îți oferă siguranța unei piese originale, deși o găsești la jumătate de preț.

Realizate conform specificațiilor producătorului, luate de pe alte mațini si comercializate pentru a-și îndeplini scopul alături de o altă mașină, piesele auto de la centrul de dezmembrări Dezmembraru vor veni ca turnate pe mașina ta.

De la piese auto pentru modele noi de mașini, până la piese vechi sau greu de găsit, noi îți oferim produse care vor funcționa la standardele la care au fost proiectate, la un preț accesibil.
În parcul nostru de dezmembrări auto găsești piese auto pentru aproape toate mărcile de mașini  AudiVolkswagenBMWDaciaFordHyundaiMercedesOpelPeugeotRenaultSkoda.

Dezmembraru îți pune la dispoziție motoare și piese auto second hand pentru motor, cutii de viteză, caroserie și jante, piese auto de interior și exterior complet.

Piesele noastre sunt livrate la nivel național prin intermediul curierilor rapizi și dispun de garanție 30 zile. Termenul de retur al pieselor este de 14 zile.

 

„Compania noastră și-a propus să ajungă lider de piață în acest domeniu. Principiile care ne ghidează în acest domeniu sunt: reduceti, refolositi, reciclați. Bazat pe aceste principii dorim să dăm valoare pieselor din dezmembrări prin refolosirea acestora. De asemenea pe primul loc foarte important pentru noi este calitatea.

Pasiunea pentru acest business a venit dintr-o afacere  de reciclare mai veche și văzând că în dezmembrări nu sunt aceleași principii am considerat că putem aduce multă valoare în acest domeniu. Momentan avem peste 20000 de piese pe stoc, aranjate pe raft, gata pentru a fi livrate. Peste 200 de modele de mașini așteaptă în parc sa fie dezmembrate”, a declarant Adrian Prisecaru manager general la Priscom Dezmembrari Auto.

 

Dacă ai nevoie de o nouă piesă pentru mașina ta vino la Dezmembraru.  Avem punctul de lucru aproape de tine: Simila , strada Principala nr prov 624, BÂRLAD, Vaslui

https://g.page/r/CST-nypWBSppEAE

Sau ne auzim la telefon: +40371789979.

Nu mai sta pe gânduri, dacă mașina ta are probleme, cu piesele auto de la noi îți punem mașina pe roate!

 

 

 

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*