Home » Local » S-a lansat aplicația Stailer! Află cum te poți programa gratuit, online, la saloane de beauty

S-a lansat aplicația Stailer! Află cum te poți programa gratuit, online, la saloane de beauty

Stiliști și saloane de înfrumusețare sunt la dispoziția ta prin platforma și aplicația Stailer

Programarea la salon a devenit mai simplă și mai rapidă cu ajutorul platformei și aplicației Stailer. Platforma este foarte utilă pentru toți clienții care își doresc să aleagă un salon nou, dar și pentru cei care frecventează deja unul. Este disponibilă în peste 30 de orașe din țară, iar acum s-a lansat și aplicația. Oriunde te-ai afla, de pe telefon poți face o programare la unul dintre cele mai bune saloane din zona ta!

Stailer a adus numeroase beneficii tuturor clienților care vor să se programeze online. Economisirea timpului, găsirea stilistului potrivit și citirea recenziilor verificate sunt doar câteva dintre ele. Aplicația vine cu și mai multe avantaje, respectiv repetarea programărilor, harta interactivă sau remindere pentru programări.

Atât platforma, cât și aplicatia Stailer oferă aceleași servicii. Te poți programa la salonul preferat de pe site sau de pe aplicație, pașii pe care trebuie să îi urmezi fiind aceiași. Selectează orașul unde dorești programarea, genul tău și serviciul pe care ți-l dorești. Pe site va fi deschisă o altă pagină cu lista saloanelor, în timp ce aplicația va încărca direct pagina cu lista stiliștilor și saloanelor din zonă.

Citește recenziile verificate și consultă harta interactivă!

Recenziile pe care le vezi la fiecare salon sau serviciu sunt oferite de clienți reali, care au fost anterior la salonul respectiv. Nu vei avea parte de păreri induse sau efectuate de roboți, ci doar de către alte persoane. În acest fel îți va fi mult mai ușor să te programezi bazându-te pe părerea altor clienți. Totuși, acesta nu este neapărat un criteriu, deci poți consulta păreri și apoi să mergi la salon.

Harta interactivă are rolul de a-ți arăta toate saloanele și stiliștii din apropierea ta. Pe aplicația Stailer ai această secțiune disponibilă, care îți arată toate centrele de înfrumusețare pe o rază de 1km. Micșorând harta, vei putea vedea toate saloanele din oraș. Alături de punctul în care se află, vor fi afișate recenziile și numele saloanelor.

Fie că folosești aplicația, fie că îți este la îndemână laptopul și intri pe site, ambele variante sunt foarte utile. Facilitatea cu care le poți utiliza te îndrumă către următoarea programare, chiar dacă nu ai avut în plan să o faci. De multe ori nu te programezi pentru că nu ai timp să suni la salon, nu ai timp să mergi pentru a vedea cum lucrează și nici nu poți întreba pe toată lumea care a fost. Toate aceste informații sunt disponibile pe site și pe aplicație, în dreptul fiecărui salon.

Stailer îți permite efectuarea programărilor pentru tine sau un prieten, poți anula programarea din contul tău, vei primi notificări asupra anulării de către stilist dacă este cazul și informat imediat după ce s-a confirmat programarea. Site-ul poate fi accesat pe stailer.ro și dacă ai întrebări sau nelămuriri le poți soluționa pe live chat sau la support@stailer.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*