Home » National » Întâlnirile dintre membrii AUR și românii din diaspora vor avea loc în bisericile din țările respective

Întâlnirile dintre membrii AUR și românii din diaspora vor avea loc în bisericile din țările respective

Liderii AUR vor participa la câteva întâlniri cu românii aflați în diaspora.  Întrevederile vor avea loc bisericile românești din Austria, Italia, Germania și Marea Britanie. Conform programului postat pe Facebook de AUR, între 29 și 30 ianuarie ar urma să se desfășoare întâlniri cu simpatizanții partidului în șase state.
  • În 29 ianuarie, se organizează ”adunări generale” la Graz în Austria, de la ora 14, în incinta bisericii Sfântul Luca (St. Lukas Kirche) din Graz. O a doua întâlnire urmează să se organizeze tot în Graz, a doua zi, de la ora 13, la restaurantul ”La Oșanu”.
  • Tot în 29 ianuarie, în Coventry, o altă biserică organizează întâlnirea membrilor AUR. De la ora 10.30 e programată întâlnirea la St. Barbara’s Church din Conventry.
  • În aceeași zi, de la ora 18, la Madrid, se organizează o altă întâlnire. De această dată la un centru cultural din capitala Spaniei, Centro Asturiano de Madrid.
  • A doua zi, în 30 ianuarie, alte două biserici găzduiesc întâlnirile susținătorilor AUR.
  • De la ora 10.30, în Frankfurt, Germania, la Parohia Ortodoxa Sf. Nicolae și de la ora 12, la Parohia Santa Croce dei Romeni din Bologna, Italia.
  • A treia întâlnire din această zi e găzduită de un centru sportiv din Dublin, Irlanda. Întâlnirea se desfășoară de la ora 13, la Alsaa sport centre.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: