Home » National » O fată de 15 ani a murit în salvare în drum spre spital. Copila avea febră, tuse și o saturația de 80% a oxigenului din sânge

O fată de 15 ani a murit în salvare în drum spre spital. Copila avea febră, tuse și o saturația de 80% a oxigenului din sânge

Sfârșit tragic pentru o fată de 15 ani care s-a stins din viață în ambulanță, joi, în drum spre spital, după ce ajunsese la medicul de familie în stare gravă, cu febră, tuse și cu o saturație de 80% a oxigenului din sânge.

„În data de 27 ianuarie a.c., Spitalul Județean de Urgență Vaslui ne-a sesizat cu privire la decesul unei minore de 15 ani. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că minora în vârstă de 15 ani, din comuna Tăcută, județul Vaslui, s-a simțit rău și s-a prezentat la medicul de familie. Acesta a solicitat intervenția unui echipaj medical însă, în drum spre spital a fost declarat decesul fetei”, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean.

Serviciul de Medicină Legală Vaslui va realiza necropsia, iar în acest caz fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Fata ieșise din izolare în urmă cu o săptămână, însă joi ea a ajuns la medicul de familie în stare gravă, potrivit presei locale. Fata avea febră și tușea, iar medicul de familie a constatat că ea are o saturație de 80% a oxigenului din sânge și a chemat ambulanța pentru a fi transportată la spital. Pe drum, fata a intrat în stop cardiorespirator și, în ciuda eforturilor medicilor, nu a putut fi resuscitată.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: