Home » Local » Umanitatea nu are granițe!

Umanitatea nu are granițe!

Profund impresionați de drama pe care o trăiește poporul ucrainean, Primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș și un grup de investitori locali, au decis să se implice direct în organizarea unor acțiuni menite să aducă alinare refugiaților din Ucraina care ne trec zilnic hotarele.
Astfel, luni, 7 martie, de la ora 12.00, sala mică a Cinematografului ”Victoria” va găzdui o întâlnire publică axată pe acest subiect. Sunt invitați și așteptați să participe reprezentanți ai societății civile, mediului de afaceri local, cultelor și organizațiilor non-guvernamentale, precum și persoane fizice. Este trist că acum, la început de martie, când ar fi trebuit să cinstim și să sărbătorim Femeia, cea care zămislește viață, suntem nevoiți să asistăm la drama mamelor și soțiilor ucrainiene care, cu lacrimi în ochi și strângându-și la piept pruncii, iau drumul bejeniei.
Inițatorii întrunirii de pe 7 martie își doresc ca acțiunea să se bucure de o participare cât mai numeroasă și, mai ales, să se încheie cu identificarea unor modalități cât mai eficiente de ajutorare a vecinilor noștri ucrainieni, atât de greu încercați.
Vă așteptăm să demonstrăm cu toții că
🇺🇦„Umanitatea nu are granițe”!🇷🇴

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*