Home » National » Lista spațiilor temporare de cazare identificate la nivelul județului Iași pentru refugiații din Ucraina a fost suplimentată

Lista spațiilor temporare de cazare identificate la nivelul județului Iași pentru refugiații din Ucraina a fost suplimentată

 Hotărârea a fost luată de membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.
„Lista este rezultatul unui dialog cu rectorii universităților ieșene, cu mediul privat, cu autoritățile locale și societatea civilă. Le mulțumesc tuturor pentru solidaritatea de care dau dovadă în aceste zile în care familii întregi încearcă să scape de ororile războiului. În cazul în care vor apărea și alte persoane interesate să ofere spații de cazare pentru refugiați, vom continua să completăm această listă”, a declarat Bogdan Cojocaru, prefectul județului Iași.
Gestionarea tuturor acestor spații se va realiza prin intermediul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției (CJCCI), organizat la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a aprobat, în data de 4 martie 2022, o primă listă a spatiilor temporare de cazare identificate la nivelul județului Iași pentru refugiații din Ucraina.
Foarte important: lista cuprinde o centralizare a spațiilor care ar putea fi utilizate pentru cazarea refugiaților. Alocarea efectivă a locurilor de cazare rămâne atributul exclusiv al CJCCI, unde se centralizează toate disponibilitățile din județ.
Datele de contact ale CJCCI Iași sunt:
+40748199120
+40232708503
refugiati-iasi@isujis.ro

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: