Home » National » Nicolae Ciucă: „Avem un set consistent de soluții pentru dezvoltarea capacității naționale de producere a energiei electrice”

Nicolae Ciucă: „Avem un set consistent de soluții pentru dezvoltarea capacității naționale de producere a energiei electrice”

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă: „Avem un set consistent de soluții pentru dezvoltarea capacității naționale de producere a energiei electrice și creșterea nivelului de independență energetică a României, încă din acest an.”
Începând cu luna mai, CEO Oltenia își va crește capacitatea de producție, iar până la sfârșitul anului va fi dată în folosință Centrala de la Iernut.
Investițiile pentru obținerea energiei din sistemul hidro vor asigura o cantitate mai mare de energie, începând cu anul viitor.
A fost stabilit ca Executivul să intensifice planurile de investiții din Fondul de Modernizare pentru dezvoltarea capacităților de producere a energiei, inclusiv din surse regenerabile.
Investițiile în creșterea capacităților de producție sunt parte a pachetul de soluții guvernamentale pentru gestionarea crizei energetice, alături de măsurile pentru protejarea consumatorilor și economiei.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: