Home » Local » Investiții în sport! Primăria Albești finanțează două terenuri de sport cu gazon sintetic

Investiții în sport! Primăria Albești finanțează două terenuri de sport cu gazon sintetic

Primarii din județul Vaslui au planuri mari pentru acest an în ceea ce privește capitolul investiții. Fie că apelează la venituri proprii, programe naționale sau fonduri nerambursabile europene, edilii comunităților locale sunt deciși să facă o prioritate din dezvoltare. Un astfel de UAT în care sunt preconizate mai multe proiecte de investiții este comuna Albești.

„Am ridicat pe SEAP contractul de lucrări și am făcut achiziția pentru două terenuri de sport cu gazon sintetic în Albești și Corni Albești. Valoarea investiției pentru ambele terenuri  se ridică la suma de cinci miliarde de lei vechi. Am avut înțelegere la firma din Bihor care va executa lucrările. Astfel, cele două terenuri de sport vor fi realizate în acest an, dar vom plăti un teren în acest an, iar al doilea teren în anul viitor”, a spus Romeo Iftene, primarul comunei Albești.

O altă investiție importantă pentru comunitatea locală este alimentare cu gaze naturale, proiect care se apropie de faza organizării licitației publice. În prezent, a fost finalizată documentația aferentă investiției și se realizează studiul de oportunitate.

„După această etapă trecem la organizarea licitației publice, pentru adjudecarea execuției lucrărilor. Noi am făcut o analiză la nivel local și vor beneficia de gaze naturale în jur de 1.200 de familii din Albești, Crasna și Corni Albești”, a mai spus primarul comunei Albești.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: