Home » Local » Un bărbat din Vaslui a furat banii unui bătrân de 83 de ani. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore

Un bărbat din Vaslui a furat banii unui bătrân de 83 de ani. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui au surprins, în flagrant, un bărbat care ar fi încercat să intre în curtea unei gospodării din municipiul Vaslui pentru a sustrage o sumă de bani. Acesta a fost predat polițiștilor vasluieni, din cadrul Biroului de Investigații Criminale Vaslui, care l-au reținut pe bărbatul de 35 de ani,  din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat și a unei tentative de furt calificat.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui,au fost sesizați de către jandarmii vasluieni, cu privire la identificarea unui bărbat care încerca să intre într-o locuință din municipiul Vaslui, str. Slt. Ioanesei Adrian, folosindu-se de chei potrivite, pentru a sustrage o sumă de bani sau bunuri de valoare. Polițiștii vasluieni au efectuat demersurile necesare în vederea identificării acestuia și documentării activității infracționale a bărbatului.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au stabilit că, în luna octombrie 2021, bărbatul cercetat ar fi sutras din aceeași locuință, apartinând unei părți vătămate de 83 de ani, suma de 1.000 lei.

În cursul zilei de ieri, 13 martie 2022, ca urmare a administrării probatoriului,poliţiştii vasluieni au luat față de bărbat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. În data de 14 martie 2022, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*