Home » Local » Rând la Penitenciarul Vaslui! Închisoare pentru conducere sub influența alcoolului și tentativă de omor

Rând la Penitenciarul Vaslui! Închisoare pentru conducere sub influența alcoolului și tentativă de omor

În data de 14 martie 2022, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au căutat și depistat în municipiul Huși, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 61 de ani, domiciliat în aceeași localitate.

Pe numele acestuia, în data de 14 martie 2022, Judecătoria Huși a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe o perioadă de 1 an și 10 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. Fapta a fost săvârșită în luna februarie 2019, pe raza municipiului Huși. Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

Luni, 14 martie 2022, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au căutat și depistat în localitatea Obârșeni, comuna Vinderei, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 76 de ani, din aceeași localitate. Pe numele acestuia, în data de 14 martie 2022, Tribunalul Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe o perioadă de 4 ani, pentru săvârșirea unei tentative la infracțiunea de omor, asupra unui membru de familie. Fapta a fost săvârșită în luna iunie 2019, pe raza localității Obârșeni. Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: