Home » Local » Bărbat din municipiul Bârlad, reținut de polițiști. Tânărul a încercat să își lovească mama!

Bărbat din municipiul Bârlad, reținut de polițiști. Tânărul a încercat să își lovească mama!

La data de 17 martie 2022, polițiștii Biroului de Ordine Publică, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 53 de ani, din municipiul Bârlad, cu privire la faptul că fiul său, un bărbat în vârstă de 25 de ani, a venit la locuința sa.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate și ar fi încercat să o lovească, încălcând astfel prevederile ordinului provizoriu de protecție provizoriu emis de către polițiști la data de 17 martie 2022, pe o perioadă de 5 zile.

Având în vedere faptul că acesta avea cunoştinţă despre obligaţiile stabilite de ordinul provizoriu, prin care era obligat să păstreze o distanţă minimă de 100 metri faţă de persoana vătămată şi locuinţa acesteia, bărbatul a încălcat cu bună ştiinţă prevederile ordinului de protecţie

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de azi, 18 martie 2022, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă  de 24 ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*