Home » Local » Un bărbat din Pădureni a primit 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor. Polițiștii l-au ajutat să ajungă la Penitenciarul Vaslui

Un bărbat din Pădureni a primit 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor. Polițiștii l-au ajutat să ajungă la Penitenciarul Vaslui

În cadrul activităţilor desfăşurate ieri, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Huși au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.

Joi, 17 martie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Huși au căutat și depistat în localitatea/comuna Pădureni, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din localitatea Leoști, comuna Pădureni.

Pe numele acestuia, în data de 17 martie 2022, Tribunalul Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe o perioadă de 7 ani, pentru săvârșirea unei tentative la infracțiunea de omor. Fapta a fost săvârșită în luna mai 2018, pe raza localității Leoști. Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*