Home » National » Ridicarea restricțiilor îi fac pe români să își facă planuri de vacanță

Ridicarea restricțiilor îi fac pe români să își facă planuri de vacanță

Sezonul vacanțelor se apropie, iar eliminarea restricțiilor i-a determinat pe români să își facă planuri pentru sărbătorile de Paște sau vacanța de vară. Potrivit Denisei Oprea, director de marketing la Hello Holidays, românii caută vacanțe și în țară și în afara țării, cu ocazia Sărbătorilor de Paște.

În România, compania are oferte în Predeal, cu transport individual, hotel trei stele, masă tradițională de Paște, 801 lei/persoană, trei nopți, în Maramureș, cu transport individual, hotel trei stele, cină festivă de Paște, 838 de lei/persoană, trei nopți, la Mamaia, cu transport individual, hotel trei stele, masă de Paște, 575 de lei/persoană, trei nopți sau un circuit la Cazanele Dunării, cu transport autocar, de la 974 de euro/persoană, cinci zile, din 22 aprilie.

În străinătate, ofertele sunt la Nisipurile de Aur, cu transport autocar, hotel Apollo Golden Sands 4*, cost doi adulti: 317 euro sejur din 22 aprilie, trei nopți, în Kusadasi & Istanbul, transport autocar, 349 de euro/persoană/8 nopți, în Hurghada, zbor charter, 536 de euro/persoană/7 nopți/hotel 4*/demipensiune. în Antalya, zbor charter (zborul cu care debutează sezonul estival 2022), 469 de euro/persoană/hotel 4*/7 nopți/all inclusive, și la Istanbul, transport autocar, de la 135 de euro/persoană, din 21 aprilie, cinci zile.

De asemenea, mai există și varianta circuitelor în Cappadocia, cu transport autocar, de la 375 de euro/persoană, 12 zile, din 20 aprilie, Macedonia și Kosovo, transport autocar, de la 149 de euro/persoană, cinci zile, din 21 aprilie, Dubai și Emiratele Arabe Unite, avion, de la 599 de euro/persoană, șapte zile, din 19 aprilie.

În ciuda dificultăților din ultima perioadă, compania nu a majorat tarifele, iar Denisa Oprea spune că programele enumerate sunt aproape epuizate.

 

sursă: economedia.ro

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*