Home » Local » Sală de sport la standarde europene! Centrală termică transformată în Centru Multifuncțional

Sală de sport la standarde europene! Centrală termică transformată în Centru Multifuncțional

Fosta centrală termică dezafectată de pe strada Cuza Vodă a fost reabilitată și transformată în Centrul Multifuncțional pentru activități culturale și extrașcolare. În această locație își va desfășura activitatea desfășura și cercul de automodele de la Palatul Copiilor Vaslui, condus de profesorul Constantin Olarul.

„Aveam nevoie de această investiție mai demult. Până acum rezultatele le-am obținut în condiții vitrege, deoarece iarna nici nu aveam cum să ne antrenăm. Odată cu realizarea acestei săli sperăm că ne vom ține de promisiune și Vasluiul o să mai dea mulți campioni și de acum înainte”, a precizat Constantin Olaru.

La rândul lui, Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, a spus că inaugurarea centrului multifuncțional este un eveniment așteptat, pentru care au fost depuse eforturi din partea autorităților locale.

„Mulțumim consilierilor locali care au aprobat investiția, colegilor care s-au ocupat de derularea ei și constructorului. Clubul de Automodelismul din Vaslui are o bază și poate să își desfășoare frumos activitatea. Am imaginea unui concurs din 2019, când din nefericire n-am putut să asigur un traseu adecvat pe iarbă și atunci am decis să realizăm investiția. Copiii și-au dorit această investiție, pentru că aici se formează caractere, se leagă prietenii, aici își vor aminti peste ani că la Vaslui s-au făcut lucruri frumoase”, a spus Vasile Pavăl.

Deschiderea sălii a fost marcată cu organizarea primei ediții a Cupei Primăverii la automodele, concurs care se dorește să devină o tradiție. La evenimen au luat parte echipaje din București, Pucioasa, Iași, Slobozia,  Câmpulung Moldovenesc, Vaslui etc.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: