Home » Local » Bani murdari! Tânăr din municipiul Bârlad, reținut pentru tâlhărie și șantaj

Bani murdari! Tânăr din municipiul Bârlad, reținut pentru tâlhărie și șantaj

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reţinut un tânăr, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și șantaj. 

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr de 21 de ani, domiciliat în municipiul Bârlad, bănuit că ar fi tâlhărit și santajat un bărbat de 36 de ani.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit faptul că, în luna februarie 2022, persoana cercetată, folosind amenințări, cu complicitatea unei minore de 16 ani, din comuna Alexandru Vlahuță, județul Vaslui, ar fi deposedat persoana vătămată de o sumă de bani. Totodată, persoana vătămată ar fi fost șantajată cu privire la savârșirea unei presupuse infracțiuni, fiindu-i solicitate, în mod repetat, diverse sume de bani.

În data de 21 martie 2022, la ora 19.00, tânărul de 21 de ani a fost prins în flagrant, de către de polițiștii bârlădeni, în municipiul Bârlad, în timp ce primea suma de 500 de lei de la persoana vătămată.

În aceeași zi, polițiștii l-au reţinut tânăr, pentru o perioada de  24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea emiterii unei măsuri preventive.

În cauză, minora de 16 ani este cercetată în stare de libertate.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”tâlhărie calificată” și ”santaj”.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*