Home » National » România a primit vizita unei delegații a Congresului SUA, condusă de către Stephen Lynch, președinte al Subcomisiei parlamentare pentru Securitate Națională din Camera Reprezentanților

România a primit vizita unei delegații a Congresului SUA, condusă de către Stephen Lynch, președinte al Subcomisiei parlamentare pentru Securitate Națională din Camera Reprezentanților

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă: Am primit astăzi, la Palatul Victoria, vizita unei delegații a Congresului SUA, condusă de către Stephen Lynch, președinte al Subcomisiei parlamentare pentru Securitate Națională din Camera Reprezentanților.
Securitatea curentă, determinată de agresiunea militară rusă în Ucraina, și gestionarea valurilor de refugiați au fost principalele subiecte ale discuției. Certitudinea angajamentelor de securitate colectivă din cadrul NATO este oferită de prezența militară în România.
La rândul său, congresmanul Stephen Lynch a mulțumit României pentru leadershipul pe care îl oferă în sprijinirea refugiaților, cât și a ucrainenilor rămași să lupte pentru apărarea țării lor.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*